Text Box: چه کسی بر طبل جنگ می کوبد؟

آسمان نيهن ما را ابرهايی فرا گرفته که از آن بوی نفرت آور جنگ و ويرانی استشمام ميشود . ايرانيان در هر کجای اين کره خاکی باشند نگران از فردای  زادگاه خود هستند و آنهايی که ايران ميباشند نا اميدانه به فرداهای خود می انديشند که سرنوشت آنها به کجا خواهد کشيد.

طبل ها در همه جا به صدا درآمده است. پرز رئيس جمهور اسرائيل ميگويد: «اسراییل نمی تواند به تنهایی به ایران حمله کند».

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز پرز رئيس جمهور اسرائيل روز پنجشنبه در مصاحبه ای با تلویزیون  کانال دو اسراییل ، با اشاره به خساراتی که حمله می تواند ببار آورد، گفت ما می توانیم برنامه اتمی ایران را به تاخیر بیاندازیم  اما روشن است که مسائلی در باره هماهنگی و زمان بندی با آمریکا بايد وجود داشته باشد. 

پرز با اشاره به تعهد رییس جمهوری آمریکا  که به ایران اجازه  نخواهد داد تسلیحات اتمی به دست آورد. با اطمينان ميگويد، باراک اوباما منافع آمریکا را تشخیص می دهد، و این ابراز تعهد فقط بخاطر خوشحال کردن ما نیست.

شیمون پرز اين نظر را زمانی ابراز ميدارد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، و ایهود باراک، وزیر دفاع، ميگويند «ممکن است گزینه حمله یک جانبه را حتی پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر بررسی کنند». ایهود باراک قبلا در پارلمان اسراییل گفته بود خطرات و پیچیدگی های برخورد با ایران امروز از مخاطرات و هزینه مقابله با یک ایران اتمی کمتر است.

اما شائول  موفاز وزیر سابق دفاع، که اینک رهبری جناح اوپوزیسیون در پارلمان را بر عهده دارد،  روز پنجشنبه نتانیاهو را به  هراس آفرینی  و دنبال کردن  سیاست خطرناک و غیر مسئولانه متهم کرد و گفت  ایهود باراک وزير دفاع او را هدایت می کند. 

آمادگی حمله اسرائيل به ايران
خبرگزاری بلومبرگ گزارش دادمایکل اورن روز چهارشنبه بر بی نتیجه بودن دیپلماسی در قبال برنامه اتمی ایران تاکید و ازحمله به تاسیسات اتمی ایران حمایت کرده است حتی اگرچنین حمله هایی برنامه هسته ای ایران را برای مدت کمی به تاخیر بیاندازد.

مایکل اورن پیش از اين نیز به شبکه تلویزیونی سی ان ان گفته بود احتمال توسل به اقدام نظامی علیه برنامه هسته ای جمهوری اسلامی در حال افزایش است و زمان آن رسیده است اسرائیل در این زمینه تصمیم گیری جدی کند. آقای اورن گفت خطر ایران کنونی برای اسرائیل یکی از بزرگترین تهدیدهایی است که اسرائیل از زمان پیدایش آن کشور تاکنون با آن روبرو بوده است.

مقام های اسرائیل اخیرا بر آمادگی آن کشور برای حمله و مقابله با برنامه هسته ای ایران تاکید کرده اند. ماتان ویلنای، وزیر دفاع غیرنظامی اسرائیل روز چهارشنبه گفت جنگ احتمالی با ایران در چند جبهه انجام خواهد شد و نزدیک به یک ماه طول خواهد کشید.  همچنین رئیس شورا ها و شهرک های اسرائیل به رادیو اسرائیل گفت مسؤلان آن کشور سرگرم آماده سازی شهروندان برای جنگ در آینده نزدیک هستند.

برنامه رامنی نسبت به برنامه اتمی ایران
 نورم کلمن، مشاور سیاست خارجی میت رامنی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، و مدیر ائتلاف
یهودیان جمهوریخواه در گفت وگو با سیامک دهقانپور، مجری برنامه «افق» صدای آمریکا، دیدگاه های رامنی در مورد ایران را تشریح کرده است. 
 
سنگین ترین تحریم ها علیه ایران، در دولت باراک اوباما اعمال شده است. اخیرأ نيز کنگره لایحۀ دیگری را برای تحریم ایران تحت عنوان «قانون کاستن از تهدید ایران» تصویب کرده است. این تحریم ها از دید آقای رامنی چه اهدافی را دنبال می کنند؟ آیا این رویکرد درستی در قبال ایران است؟
 
هدف نهایی این است که ایران نتواند به سلاح هسته ای دست یابد. این تنها مصالح آمریکا یا اسرائیل نیست، درواقع مصلحت جهانی است. اگر ایران سلاح هسته ای داشته باشد مسابقۀ تسلیحاتی  در خاور ميانه آغاز خواهد شد از سوی ديگررهبری ایران را می گویم، نه مردم ایران. این دو را باید متفاوت از هم دانست. احمدی نژاد گفته که می خواهد اسرائیل را از صفحۀ روزگار محو کند. به سخنان مستبدان باید گوش داد و حرف هایشان را باور داشت.

برای همین است که ایران نباید سلاح هسته ای داشته باشد. اما چطور باید پیشگیری کرد؟ تحریم ها بخش عمده ای از تلاش های لازم در این زمینه هستند. مهم است بدانیم که کنگره این تحریم ها را به تصویب رسانده، وگرنه دولت آنقدر که باید، برای تحریم بانک مرکزی و صنعت نفت ایران فشار نمی آورد. این فقط بخشی از تلاش هایی است که در قالب به اصطلاح همۀ گزینه های روی میز صورت گرفته تا اطمینان حاصل کنیم ایران به سمت ساخت سلاح های هسته ای قدم برنمی دارد، چرا که اگر ایران سلاح هسته ای داشته باشد، اوضاع دنیا بدتر خواهد شد.
 
 سیاست رامنی مخالفت درمورد غنی سازی توسط ایران 
 
او با گفتن "نه" به این موضوع، خط قرمزی را در این ارتباط تعریف کرده، خیلی واضح و روشن. صحبت هایی بود از این که ایران می تواند تا حد مشخصی غنی سازی داشته باشد، اما در آن صورت، خیلی راحت می تواند تغییر مسیر بدهد، بخصوص این که ایران تاریخچۀ طولانی از سرپیچی از قوانین آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته و به طور کامل شفاف عمل نکرده است.

آقای رامنی اعلام کرد غنی سازی خط قرمزش هست. بنابراین او در این زمینه، نسبت به دولت فعلی، رویکردی سختگیرانه تری خواهد داشت و در اعمال تحریم ها محکم تر عمل خواهد کرد و همۀ گزینه را هم مد نظر خواهد داشت، چون می داند که این یک بازی نیست.

ایران هم باید بداند که دنیا و جهان متمدن اجازه نخواهد داد که به سمت سلاح هسته ای برود.

سخنان آقای خامنه ای

در اين جنجال انتخاباتی، آقای خامنه نيز با توجه به چگومگی انتصاب خود که هيچ گونه مشروعيتی ار جانب ملت ايران ندارد برای گرم کردن تنور جنگ و مستمسک دادن به شاهين های جنگ طلبان اسرائيلی دستی بر آتش ميگيرد تا توجيه کننده سخنان آنها برای حمله به ايران باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر،علی خامنه ای چهارشنبه در دیدار آزادگان (اسيران رها شده از جنگ) مسأله قدس را مسأله اساسی دنیای اسلام برشمردند و تأکید کردند به فضل الهی، امسال نیز ملت مسلمان ایران، در روز قدس با حرکت خود مشتی بر دهان دشمنان اسلام  و فلسطین خواهد زد.

ایشان غصب سرزمین اسلامی فلسطین و اسکان صهیونیستها دراین سرزمین را مبنای مهندسی معیوب خاورمیانه و ریشه مشکلات دهه های اخیر ملتهای این منطقه دانستند و خاطرنشان کردند اگر این توطئه نبود این جنگها، اختلافات و دخالتهای سلطه گران و زورگویان نیز بوجود نمی آمد. ما نجات این کشور اسلامی از سلطه و چنگال غاصبان صهیونیست و حامیان بین المللی آنها را یک وظیفه دینی می دانیم و دیگر ملت ها و دولت های اسلامی نیز باید با همین چشم به موضوع فلسطین نگاه کنند  این سرزمین اسلامی قطعاً به ملت فلسطین باز خواهد گشت و زائده دروغین  جعلی صهیونیستی از صحنه جغرافیا محو خواهد شد.