اانتصابات اسفند ماه

 

 

وقتی آخوندهای روضه خوان پيش از انقلاب با قرار و مدارهای پشت پرده با همپالکی های خود به مقامات رهبری  و حساس کشوری جون ايران گمارده  می گردند، چه  انتظاری، جز آچه که امروز حاکم برکشور است ممکن است وجود داشته باشد؟ سطور زير شايد يکی از هزاران نمونه ای باشد که مردم  ايران يکبار ديگر بايد شاهد نمايش فريب و ريا کاری نظام مقدس ولايي در اسفند ماه باشند.

 

 

متن نامه وزير کشور به علی خامنه ای بعد از شمارش آرا، در سال 1388

 

جمهوری اسلامی ايران، وزارت کشور تاريخ 23/3/ 1388

از دفتر وزير کشور

 

حضور مقام معظم رهبری حضرت آيت الله خامنه ای

بنا به ابراز نگرانی حضرتعالی مبنی بر نتايج انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری و صلاحديد شخص شما بر ابقای جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد بر سمت رياست جمهوری در اين برهه حساس زمانی اجرا گرديد، لذا کليه  امور به گونه ای برنامه ريزی شده که نتيجه اعلام شده آنگونه که به صلاح نظام  و انقلاب باشد به اطلاع عموم برسد و تمامی تدابير لازم برای حوادث احتمالی بعد از انتخابات ديده شده و سران احزاب و نامزدهای انتخاباتی تحت نظر شديد ميباشند. لذا صرفا جهت اطلاع نتيجه واقعی آراء اخذ شده را به صورت مکتوب به عرض ميرساند:

.

مجموع آراء اخذ شده               42026078

مير حسين موسوی خامنه       19075623

مهدی کروبی                        13387104

محمود احمدی نژاد                5698417

محسن رضايی                     3754218

آراء باطله                            37716

 

بدين ترتيب (دکتر رضايی بازچوی زندان اوين با نام دکتر محمود احمدی نژاد!!) رئيس جمهور مورد نظر خامنه ای بار ديگر برای اجرای اوامر رهبر در مقام رياست جمهوری نظام مقدس! اسلامی ابقاء ميگردد تا دستورات مقام معظم رهبری را اجرا نمايد.

 

آرای انتخابات مجلس شورای اسلامی بر اساس دستورات خامنه ای اجرا گرديد و اکنون که در اسفند ماه مجددا انتخابات  مجلس خبرگان و نمايندگان مجلس شورای اسلامی در راه است فرامين مقام معظم رهبری که نمايندگی امام دوازدهم شيعيان را نيزيدک ميکشد بدين ترتيب ميبايد اجرا گردد.

 

اين نامه نمونه ای از عملکرد نظامی است که با فريب و حيله سی و هفت سال در ايران فرمانروايی ميکند. خامنه ای جانشين سايسته کسی است که وقتی از او سؤال کردند چرا عملکرد و حرفهايت يا آنچه در نوفل لوشاتو گفته ای مغاير ميباشند، با شهامت پاسخ ميدهد «خدعه کردم» بنابراين تا زمانی که ما مردم ايران در برابر آنها سکوت اختيار کنيم، خدعه ها ادامه خواهد داشت

 

 

ديدگاه خامنه ای در مورد انتخابات سال 1394

 

شورای نگهبان که فرماندهی ظاهری آن در اختيار آخوند جنتی  ميباشد بیش از ۹۰ درصد از نامزدهای غير وابسته به بيت رهبری در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را رد صلاحیت می نمايد. رهبر جمهوری اسلامی نيز این رد صلاحیت‌ ها را تایید ميکند.«من گفتم کسانی هم که نظام را قبول ندارند رای بدهند، نه اینکه وارد مجلس شوند.» این اوامری است که علی خامنه‌ای، وکيل و قيم مردم ايران پس از اعلام رد صلاحیت بیش از ۹۰ درصد از نامزد های غير وابسته و گوش به فرمان، انتخابات مجلس شورای اسلامی را صادر کرده است.

 

خامنه ای پیش از بررسی صلاحیت نامزدهای نمایندگی مجلس شورا، در سخنانی گفته بود حتی کسانی هم که با نظام مسأله دارند درانتخابات شرکت کنند. اين سخن به معنای آن نيست که بخواهند کسانی را که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستيد. «رقابت سالم در انتخابات» ملت و جمهوری اسلامی ايران برنده پر افتخار برگذاری يک مسابقه ملی و قوی ذر عرصه انتخابات ميباشد!

 

«عده ای کمين کرده اند که با حضور نيافتن مردم در انتخابات با تحريم و يا سست کردن انتخابات از نظام جمهوری اسلامی مچ گيری کنند. اما ملت در مقابل اين کمين کرده های نابکار، کار آمدی خود را نشان داده و در اين انتخابات هم نشان خواهند داد.

«در هیچ جای دنیا، افرادی را که اصل نظام آن کشور را قبول ندارند، به مراکز تصمیم‌گیری راه نمیدهند.» (اين گفتار، اطلاعاتی است که مزدوران بيت رهبری به اطلاع آقا ميرسانند)

 

 

 

حضرت آقا از چه چيزی نگران ميباشد؟

 

سال گذشته در دیدار حسن روحانی و برخی از اعضای هیأت دولت با  علی خامنه‌ای ، چند نفر از وزرا از جمله وزیر اطلاعات، وزیر دادگستری، وزیر علوم، وزیر نفت و معاون اول رییس ‌جمهور، گزارشهای تکان دهنده‌ای از سوء مدیریت و مفاسد کلان اقتصادی در هشت سال دولت احمدی ‌نژاد را به رهبر جمهوری اسلامی ارائه ميدهند. و برخی پرونده‌ ها نیز از سوی وزیر اطلاعات جهت اطلاع خامنه‌ای بازخوانی ميگردد و حسن روحانی خواستار صدور اجازه رهبر جمهوری اسلامی جهت برخورد با محمود احمدی ‌نژاد و بازداشت وی گردد. در آن جلسه  خامنه ‌ای به شدت با درخواست حسن روحانی مخالفت مينمايد و ضمن اينکه احمدی نژاد را پاکترين و صالح ترين رؤسای جمهوری ايران اعلام ميکند، دستور ميدهد که مسائل مربوط به سوء استفاده های مالی را اينقدر «کش» ندهيد.

 

چرا خامنه ای علاقه ای به بررسی پرونده های هشت ساله زمامداری احمدی نژاد و ساير متهمين به فساد مالی را ندارد؟ کسی که خود را رهبر ملت و نايب امام زمان ميداند چرا فاسدين و کسانی که ميليارد ها ثروت مردم ايران را به يغما برده اند نبايد در دادگاه ملت محاکمه شوند؟ پاسخ باين سؤال واضح و آشکار ميباشد. درپشت پرده سخنان رهبر معظم انقلاب مواردی پنهان شده است که نبايد آشکار گردد.

 

 خامنه ای که بهر حال خود را صاحب اختيار و قيم کشوری با بيش از هفتاد ميليون جمعيت ميداند، چرا وقتی گزارش ميلياردها دلار دزدی مبعوثين خود را ميشنود امر به محاکمه و مجازات آنها نميدهد؟  آيا نميتوان درک کرد که ممکن است آقا و يا وابستگان به رهبر در اين ماجرا سهيم باشند. درحالی که به علت فرمانروايی و سياست های نابخردانه  او ميليون ها نفر از مردم ايران در فقر  و بی خانمانی و بيماری زندگی ميکنند، در حالی که در خيابانهای تهران و شهرستان ها هزاران اتوموبيل ميليارد تومانی در اختيار آقا زاده های وابسته به آخوند ها و سرداران سپاه که زير فرمان او قرار دارند؟ و اگر وزير يا رئيس جمهوری غارت و سوء استفاده کسانی را که زير چتر حمايتی رهبر هستند به آگاهی او برسانند، با درشتی امر به خاموش ماندن وزير يا رئيس جمهور ميکند.

 

وقتی بالاترين مقام نظام جمهوری اسلامی حاضرنيست پرده های فساد کنار رود و سيما های عوامل فساد آشکار گردد تا به پای ميز محکمه کشانيده شوند آيا ميتوان انتظار داشت که مردم ارزشی برای گفتاروکرداراو قايل گردند وبه امر او درانتخابات شرکت نمايند؟

 

در کدام نقطه دنيا ممکن است چنين رسمی برقرار باشد که شخصی خود را قيم مردم بدانند و داوطلبين انتخابات های مختلف را کنترل کند که چه کسی بايد در انتخابات شرکت کند يا اجازه نداشته باشد که داوطلب شود.

 

در چند سال گذشته علی خامنه‌ای در سخنانی که درمواردمختلف از برخی افشاگری‌های مقامات دولتی نسبت به اقدامات خلاف قانون احمدی‌نژاد و يا سرداران سپاه انتقاد کردند، و در یکی از آخرین سخنرانی ‌های خود، به شدت از ماجرای افشای بورسیه‌ های غیرقانونی در زمان تصدی‌ کامران دانشجو در وزارت علوم و مجری کودتای انتخاباتی سال ۸۸ شديدا انتقاد مينمايد.

 

در حالی که در شرايط و روزهای معمولی بسيجی ها، مأمورين امر به معروف و نهی از منکر  و امنيتی ها هميشه درخيابان های تهران و شهرستانها برای  تذکر و يا بازداشت   خانم هايی که حجاب اسلامی کامل ندارند آماده خدمت هستند، اما در سالروز نمايش توطئه سال 1357 در تهران و شهرستانها با برنامه های تدوين شده، اجتماعات سانديس خوری برای نشان دادن نمايش پشتيبانی ملت ايران از نظام خامنه ای، خانمهای بدون حجاب و پوشش اسلامی، آرايش کرده، حتی گاهی بدون روسری در تظاهرات شرکت ميکنند بدون اينکه آسيبی به اسلام ولايی وارد سازند و همه آنها در صفوف مقدم  قرار ميگيرند، زيرا رهبر معظم ميخواهد چنين وانمود کند که ملت ايران پيرو  قوانين و منشی هستند که خواست رهبر باشد و در هر شرايط پشتيبان نظامی ميباشند که آقا رهبر و قيم آن است..

 

حاکميتی که در 37 سال، ارزشی برای اعتقادات مردم ايران قائل نبوده است و هر منتقد و معترض را به عنوان دشمن و مزدور بيگانگان و استبدا عربی بازداشت، زندانی و اعدام ميکند. سازمان ديدبان حقوق بشر درمورد ايران مينويسد: طی سال 2015 حداقل 830 نفر به جرم های مختلف  به دار آويخته شده اند.

 

خامنه ای حتی درخواست رئيس جمهور روحانی را درمورد بازداشت و محاکمه غارتگران بيت المال نميپذيرد. درحالی که علی مطهری در مصاحبه ای با جماران درمورد صلاحيت های مقامات ميگويد «رئيس جمهور ميتواند اقداماتی را در زمينه مسأله رد صلاحيت ها انجام دهد، زيرا مسؤل اجرای قانون اساسی او ميباشد.»

 

اصل يکصد و چهل و دوم قانون اساسی چنين است: «دارائی رهبر، رئيس جمهور، معاونان رئيس جمهور، وزيران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت توسط رئيس قوه قضائيه رسيدگی ميشود که برخلاف حق افزايش نيافته باشد.» وقتی رهبر رئيس قوه قضائيه را خود انتخاب ميکند آيا ميتوان باور داشت که دارائی وابستگان رهبر را کنترل نمايد؟

 

با توجه به سخنان خامنه ای و فرمان او درمورد انتخاب احمدی نژاد ايا هنوز بايد در انتصابات خامنه شرکت نماييم، تا به جهانيان چنين تفهيم شود که اکثريت ملت ايران طرفدار نظام غير اسلامی خامنه ای ميباشند.

 

رضا آذرخش