Text Box: نوشيدن جام زهر، يا باز دهی حقوق ملت ايران
نگاهی به تاريخ
جنگ با عراق فاچعه ای بود که نظام اسلامی دو سال بعد از رسيدن به قدرت به ميهن و هم ميهنان ما تحميل کرده است. تلفات این جنگ برای ملت ايران براساس آمار های بين المللی ، ۲۱3۰۰۰ کشته و ۳۳۵٬۰۰۰ معلول و ۴۲٫۶۱۸ اسیر و ۷۰۰۰ مفقود الاثر بودند. درحال حاضر، ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی ایران همچنان آلوده به مین است جنگ ایران و عراق، بعد از جنگ ویتنام که ۱۵ سال به طول انجامید، طولانی ترين جنگ قرن بیستم ميباشذ. 
بر اساس آمارهای بین‌المللی، جنگ ایران و عراق ۶۲۷ میلیارد دلار هزینه برای دولت ایران داشته است. همچنین هزینه باز سازی خرابی ‌های ناشی ازجنگ برای ایران ۶۴۴ میلیارد دلار برآورد شده است. 
در تاريخ اول خرداد 1361 بعد از 578 روز اشغال خزمشهر توسط اشغالگران عراقی، نيروهای ارتش و سپاهيان از سه محور، جنوب سوسنگرد، جاده اهوازخرمشهر و اطراف خرمشهر برای بازپس گيری خرمشهر بدان سوی يورش ميبرند که در روز چهارم خرداد (طی عمليات سه روزه) خرمشهر را از اشعال تازيان آزاد و کنترل شهر را به دست ميآورند. 
پس از آزادی خرمشهر، در تاریخ ۱۸ آذر۱۳۷۰ ، دولت ايران طی گزارشی از دبیر کل وقت سازمان ملل متحذ  دریافت ميدارد  مبنی بر اينکه شورای امنيت عراق را  به عنوان متجاوز جنگ اعلام داشته و  عراق را موظف به پرداخت غرامت جنگ به ایران مينمايد. 
همزمان عربستان سعودی اعلام ميدارد درصورت قبول آتش بس از طرف دولت ايران دولتهای عرب حاضر هستند 70 ميليارد دلار غرامت به دولت ايران بپردازند و دولت عراق نيز بلافاصله مناطقی را که هنوز در اشغال دارد تخليه نمايد، اما پيشنهاد ازطرف دولت ايران پذيرفته نميشود. احمد خمینی پیش ازمرگ تأکید ميکند که پس ازآزادی خرمشهر خمينی با ادامه جنگ مخالف بوده ‌است. سرانجام بعد از سقوط هواپيمای مسافرتی ايران اير توسط موشک ناو جنگی امريکا مستقر در خليج فارس، خمينی با عنوان «نوشيدن جام زهر» قطعنامه 598 شورای امنيت سازمان ملل را مبنی بر آتش بس بين دو کشور می پذيرد.
نگاهی به رخداد های جاری کشور
تقريبا 20 سال از مرگ خمينی ميگذرد. پس از مرگ او در توطئه ای از پيش تدوين شده با کمک هاشمی رفسنجانی حجت الاسلام علی خامنه ای به مقام آيت اللهی ترفيع مييابد و رهبری و زمام امور کشور را در دست ميگيرد. پيش از اجرای اين سناريو در قانون اساسی جمهوری اسلامی تغييراتی داده شده بود که مقام فقاهت به مقام سلطان دائمی تبديل ميگردد. در نتيجه خامنه ای بدون داشتن گوچکترين آگاهی و جهان بينی از تلاطم ها و نوسانات سياسی، اقتصادی و اجتماعی قرن بيست و بيست و يکم به اختياراتی دست می يابد که نه فقط در جهان امروز، بلکه حتی در قرون وسطی نيز فردی دارای چنان اختياراتی نبوده است.
نگاهی به کارنامه علی خامنه ای در بيست سال گذشته گويای فاجعه ای است که نه تنها کشور را در بن بست بين المللی قرار داده بلکه زندگی روزانه مردم ايران را به سخت ترين شرايطی که ممکن بود رسانيده است. به دو سوی تهران بنگريم. ساختمان های لوکسی که متعلق به انگل های اجتماعی است که اگر سخنی درمورد اختلاس ها و فساد آنها گفته شود، رهبر معظم فرمان ميدهد که آنها را کش ندهيد. به خبر کوچکی که در روزهای اخير در اين مورد فاش شده است توجه کنيم. 
به گزارش خبرگزاری مهر طی روز های اخير در پی انتشار اخباری در رسانه های کشور در خصوص تخلفات صورت گرفته در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد، توضيحاتی ارائه کرده و اعلام داشته برحسب دستور ويژه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی تمامی تخلفات درمورد اختلاس در اين وزارتخانه با همآهنگی مراجع ذيصلاح قوه قضاييه تا حصول نتيجه با جديت بررسی و پيگيری خواهد شد.
بعد از کودتای انتخاباتی خامنه ای، چاپلوسانی که به گرد رهبر و با اشاره و تمايل او بدان مقام رسيده اند تلاش دارند با سخنان و حديث های عوام فريبانه خود، از رهبر بتی بسازند تا بتوانند مسؤليت بحران های اجتماعی ناشی از عملکرد منسوبين و کارگزاران منتخب او را لوث نموده و او را منزه از همه آلوده گی ها و نارسايی های حاکم اعلام دارند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی لاریجانی روزیکشنبه پانزدهم آبان در جلسه علنی مجلس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خطاب به سران قوا، اظهار ميدارد: از نصایح خردمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی سپاسگزاری می‌ نمایم که بسیار به‌ موقع فضای سیاسی کشور را در مسیر صحیح هدایت نمودند. این واقعه نشان داد ملک از اندیشه ولایت جمال گیرد و آراسته شود و ملت و حکمرانان در تبعیت از ولایت کمال یابند.
دستورات مقام ولایت بر همگان روشن است، خدمت صادقانه و بی ‌ریا و بی‌ منت در جهت رونق تولید کشور و سازماندهی به وضعیت معیشت مردم و جلوگیری از گرانی و بیکاری، دوم همکاری و تعامل سه قوه در چارچوب وظایف قانونی خویش بر مدار وفق و مدارا و دیگری بهره جستن از عقل جمعی برای برنامه ‌ریزی توسعه، ثبات اقتصادی، آرامش سیاسی و پرهیز از کشاندن اختلاف ‌نظرها درمسیر التهابات سیاسی، عمومی. سرانجام لاريجانی  برای اينکه اعلام دارد که او نماينده رهبر است نه مردم ميگويد «مجلس شورای اسلامی تبعیت از فرامین رهبر فرزانه انقلاب را عامل سعادت ملت ميداند».
به گزارش خبرگزاری مهر ـ تفریق بودجه سال ۱۳۸۹ ایران که روز چهارشنبه، ۱۷ آبان، در مجلس قرائت شد نشان میدهد که دولت محمود احمدی ‌نژاد بیش از «۱۲ میلیارد دلار از پول نفت را به خزانه واریز نکرده است و برخلاف قانون، این مبلغ را که سهم حساب ذخیره کشور بوده است به حساب درآمد عمومی واریز کرده تا کسری بودجه خود را جبران کند.

در بخش‌ دیگری از این گزارش به تخلف ‌های مالی توسط دولت دهم اشاره شده «مقدار ۱۴ هزار و ۶۹۴ بشکه نفت خام تولیدی از میدان نفتی مبارک در محاسبات شرکت ملی نفت ملحوظ نشده‌ است.» اما احمدی نژاد که برای پاسخ گويی به مجلس آمده بود ميگويد «متاسفانه امروز معتقديم بايد به هر قيمتی خود را در رأس حکومت حفظ کنيم». که هدف او متوجه به خامنه ای و منصوبين او ميباشد.
علاوه بر آن احمدی نژاد کرارا به اين مسأله اشاره نموده که «چنانچه مجلس بخواهد از من سؤال کند من همه ناگفته ها را بيان خواهم داشت. هرچند مطهری نماينده اصولگرای مجلس ميگويد «ما حاضربه شنيدن همه حرفهای رئيس جمهور هستيم». اما علی حسین حاجی نماينده ديگر اصولگرا ميگويد « درصورت طرح سؤال از رئيس جمهور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، احمدی نژاد مسائل جديدی را در فضای سياسی کشور مطرح خواهد کرد و نمايندگان پاسخ خواهند داد و اين فضا با فضای مورد نظر رهبر انقلاب مبنی بر تعامل و همدلی مطابقت ندارد!»
در حالی که خامنه ای دامن زدن به اختلاف ها را خیانت اعلام ميدارد، احمدی نژاد در برابر گفته او «قانون اساسی و جایگاه رهبر و رییس جمهور را که در قانون اساسی ميباشد به وی یادآوری ميکند». وتلويحا اشاره ميکند که اگر خطا ها و فساد باند و اطرافيان او بر ملا گردد، او نيز دست پری درباره اطرافيان رهبر دارد. ضمنا او ميخواهد به اطلاع رهبر و نمايندگان مجلس و لاريجانی که درانديشه رسيدن به رياست جمهوری درانتصابات آينده ميباشد، بيان داردکه آماده درگيری و مبارزه با آنها و حتی رهبر نيز ميباشد.
همه اين سناريو ها برای اين است که موقعیت خامنه ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی که يک مقام تحميلی و غير انتخابی ميباشد که در عین حال در همه امور دخالت میکند، فرمان صادر ميکند و اظهار نظر مینمايد، معهذا  در هیچ مورد مسئولیتی نمی پذیرد، همانگونه که همه مردم ايران شاهد بوده اند، درحالی که محمد خاتمی با تقريبا چهل ميليون رأی مردم انتخاب شده بود عملا کارکرد عادی قانون اساسی و قوای مختلف را مختل کرده بود و چنين می پنداشت که تمام امور بايد زير نظر او يا اعضای دفتر او که خود او آنها را انتخاب نموده انجام گيرد.
او خود را سلطان و فرمانده  و ابداع کننده قانون اساسی ميداند، از اينرو نه رییس جمهور، نه قوه قضاییه و نه مجلس قانونگ ذاری به دلیل نقش و دخالت های آقای خامنه ای و بیت و دربار وی قادر به انجام وظایف خود نیستند. آقای خامنه ای می خواهد همه از او و فرزند او که انتظار دارد ولی فقيه و رهبر آينده ملت ايران و شايد همه مسلمين جهان باشد دستور بگیرند اما مسئولیت خراب شدن امور را خود آنها به عهده بگیرند. 
اما، برخلاف ميل او شرايط به سويی ميرود که او چاره ای ندارد جز اينکه خود را قانع نمايد که حقوق مردم ايران را که اکنون به مرز هفتاد و پنج ميليون تن که اکثريت آنها نيز جوانانی هستند زير سی سال، و او خود شاهد جنبش آنها پس از کودتای سال 1388 شاهد بوده است که آنها بيمی از کشته شدن و درگيری با مزدوران جنايت کار او ندارند، اما خود او دو راه بيشتر ندارد يا با يک همه پرسی از مردم تمايل خود را به واگذاری حقوق پايمال شده آنها نشان دهد يا ناچار بايد «جام زهر» را همچون رهبر فقيد خود آماده سازد.
نوزدهم آبان هزار سيصد نود